Nederlandse Ambassade in Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 137

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Ambassade op 26 december, 2 en 3 januari gesloten

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de ambassade op 26 december en op 2 en 3 januari gesloten is.

2 Bedrijvendag Ambassadeursconferentie

Meld u nu aan voor Bedrijvendag - Ambassadeursconferentie 2017

3 Ambassade op 25 november gesloten

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat wegens de Nationale dag van Bosnië en Herzegovina de ambassade op vrijdag 25 november gesloten is.

4 Ambassade op 19 oktober na 12 uur gesloten

Hou er s.v.p. rekening mee dat de ambassade op 19 oktober om 12 uur zal sluiten. Dank voor uw begrip.

5 Studiebezoek delegatie Bosnië Herzegovina aan Nederland

Afgelopen week was een delegatie uit Bosnië Herzegovina op bezoek in Nederland. De delegatie bestond uit vertegenwoordigers van de ministeries en de drie ‘water agencies’.

6 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

7 Extra voorzichtigheid i.v.m. het referendum en de verkiezingen

Op zondag 25 september 2016 is in de entiteit Republika Srpska een referendum gehouden en op zondag 2 oktober 2016 zullen er in geheel Bosnië & Herzegovina lokale verkiezingen plaatsvinden. Om die redenen is het niet uitgesloten dat er in de aanloop naar de verkiezingen en op de verkiezingsdag zelf demonstraties of incidenten plaatsvinden. De Ambassade adviseert Nederlanders die zich deze week in het land bevinden, om voorzichtigheid te betrachten en mensenmenigten te mijden. In noodgevallen kunnen Nederlanders 24/7 bellen met +387-33.562.600

8 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

9 IMF and The Netherlands Launch New Program to Boost Capacity in Eastern and Southeastern Europe

The International Monetary Fund (IMF) and the Dutch Ministry of Foreign Affairs have launched a three-year capacity building program for nine countries in eastern and south-eastern Europe. The ‘Netherlands-IMF Capacity Development Partnership Program’ will focus on strengthening economic institutions to foster economic growth and stability in the region, with supporting sound macroeconomic policies.

10 Stageplek bij de Economische afdeling vanaf augustus 2016

Heb jij interesse in een stage bij de Nederlandse Ambassade te Sarajevo, en beschik je over een economische achtergrond en interesse in het agrarische midden- en klein bedrijf en heb je zin om een half jaar in Sarajevo (Bosnië – Herzegovina) te wonen en te werken?