Nederlandse Ambassade in Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 139

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Minister Koenders leeft mee met Britten

Minister Koenders van Buitenlandse Zaken leeft mee met de slachtoffers van de gebeurtenissen bij het Britse parlement in Londen. ‘Ik heb mijn Britse collega Boris Johnson, met wie ik vandaag zij aan zij zit in de anti-ISIS conferentie in Washington, direct mijn medeleven betuigd toen het verschrikkelijke nieuws binnenkwam. Mijn gedachten zijn bij de inwoners van Londen.

2 Ambassade op 1 maart gesloten

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de ambassade wegens de Onafhankelijkheidsdag van Bosnië en Herzegovina op 1 maart gesloten is voor het publiek.

3 Ambassade op 26 december, 2 en 3 januari gesloten

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de ambassade op 26 december en op 2 en 3 januari gesloten is.

4 Bedrijvendag Ambassadeursconferentie

Meld u nu aan voor Bedrijvendag - Ambassadeursconferentie 2017

5 Ambassade op 25 november gesloten

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat wegens de Nationale dag van Bosnië en Herzegovina de ambassade op vrijdag 25 november gesloten is.

6 Ambassade op 19 oktober na 12 uur gesloten

Hou er s.v.p. rekening mee dat de ambassade op 19 oktober om 12 uur zal sluiten. Dank voor uw begrip.

7 Studiebezoek delegatie Bosnië Herzegovina aan Nederland

Afgelopen week was een delegatie uit Bosnië Herzegovina op bezoek in Nederland. De delegatie bestond uit vertegenwoordigers van de ministeries en de drie ‘water agencies’.

8 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

9 Extra voorzichtigheid i.v.m. het referendum en de verkiezingen

Op zondag 25 september 2016 is in de entiteit Republika Srpska een referendum gehouden en op zondag 2 oktober 2016 zullen er in geheel Bosnië & Herzegovina lokale verkiezingen plaatsvinden. Om die redenen is het niet uitgesloten dat er in de aanloop naar de verkiezingen en op de verkiezingsdag zelf demonstraties of incidenten plaatsvinden. De Ambassade adviseert Nederlanders die zich deze week in het land bevinden, om voorzichtigheid te betrachten en mensenmenigten te mijden. In noodgevallen kunnen Nederlanders 24/7 bellen met +387-33.562.600

10 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.